금호동성당 게시판

You are not alone - Michael Jackson

박상근 [gopsg] 쪽지 캡슐

2003-04-09 ㅣ No.8818

Another day has gone

I’m still all alone

How could this be

You’re not here with me

You never said goodbye

Someone tell me why

Did you have to go

And leave my world so cold

Everyday I sit and ask myself

How did love slip away

Something whispers

in my ear and says

또 하루가 지나고

난 여전히 외로워요

당신이 제 옆에 없다니

이럴 수가 있을까요

당신은 안녕이란 말을 절대 하지 않았어요

누가 좀 알려주세요

어째서 당신이 떠나야 했고

날 이렇게 싸늘한 세상에 남겨두었는지

난 매일 나 자신에게 물어봐요

어떻게 사랑이 살며시 사라질 수 있는지.

무엇인가가 내 귀에 속삭여요.

That you are not alone

For I am here with you

Though you’re far away

I am here to stay

You are not alone

I am here with you

Though we’re far apart

You’re always in my heart

All alone

Why, oh

내가 여기에 당신과 있으니

당신은 혼자가 아니에요

비록 당신은 멀리 있지만,

내가 여기에 머물러 있으니

당신은 외롭지 않아요

내가 여기 당신과 있잖아요

우리가 멀리 떨어져 있지만,

당신은 항상 제 마음 속에 있으니,

Just the other night

I thought I heard you cry

Asking me to come

And hold you in my arms

I can hear your prayers

Your burdens I will bear

But first I need your hand

So forever can begin

Everyday I sit and ask myself

How did love slip away

Then something

whispers in my ear and says

요전날 밤,

와서 안아달라고 내게

부탁하는 당신의 소리를

들은 것 같았어요

난 당신의 기도를 들을수 있고

당신의 짐을 제가 지겠어요

하지만 우선 당신의 손을 잡고 싶어요

영원이 시작될 수 있도록

매일 난 앉아서 자신에게 묻죠.

어떻게 사랑이 살며시 사라질 수 있는지....

그때, 무엇인가가

내 귀에 속삭여요.

That you are not alone

For I am here with you

Though you’re far away

I am here to stay

I am here with you

Though we’re far apart

You’re always in my heart

All alone

Why, oh

내가 여기에 당신과 있으니

비록 당신은 멀리 있지만,

내가 여기에 머물러 있으니

당신은 외롭지 않아요

내가 여기 당신과 있잖아요

우리가 멀리 떨어져 있지만,

당신은 항상 제 맘속에 있으니,

Whisper three words

and I’ll come runnin’

And girl you know

that I’ll be there

I’ll be there

세마디만 속삭이면,

제가 달려 갈께요

제가 있을 것이라는 걸

당신도 알고 있잖아요

제가 있을 것이라는 걸

41 0

추천 반대(0)

페이스북 트위터 핀터레스트 구글플러스

Comments
Total0
※ 500자 이내로 작성 가능합니다. (0/500)

• ※ 로그인 후 등록 가능합니다.