음악선물

Donde Voy...(Tears)

허윤석 [drhur] 쪽지 캡슐

2007-01-18 ㅣ No.1471

Donde Voy...(Tears) 
/ Chyi Yu

All alone I have started my journey
To the darkness of the darkness I go

With a reason, I stopped for a moment
In this world full of pleasure so frail

Town after town I travel
Pass through faces I know and know not

Like a bird in flight, sometimes I topple
Time and time again just farewells

Donde voy, donde voy
Day by day, my story unfolds

Solo estoy,solo estoy
All alone as the day I was born

Till your eyes rest in mine,
I shall wander No more darkness
I know and know not

For your sweetness I traded my freedom
Not knowing a farewell awaits

You know, hearts can be repeatedly broken
Making room for the harrows to come

Along with my sorrows I buried My tears, my smiles, your name

Songs of lovetales I sing of no more

Solo estoy, solo estoy
Once again with my shadows I roam

All alone as the day I was born

Solo estoy, solo estoy
Still alone with my shadows I roam

* 'Donde Voy (=Where I go) ;나 어디로 갈까
* Solo estoy (=I'm alone);혼자가 되었어요..

내가 가야할 길이 캄캄하고 암흑같지만
난 홀로 여행을 떠납니다.

즐거움 가득한 이 세상에 잠시 들렀지만
너무나 가능성이 희박하기 때문이죠.

이곳 저곳을 낯익은 모습과
모르는 사람들을 스치며 난 여행했어요.

날개 달린 새처럼 때로는 넘어지기도 하면서.
언제나 헤어짐의 연속이었을 뿐이었어요.

난 어디로 가야 할까요. 어디로 가야 할까요.
매일 매일 내 이야기가 펼쳐졌지요.

난 혼자가 되었어요, 혼자가 되었어요,
이 세상에 태어났던 날처럼 혼자가 되었어요.

당신의 눈안에 내가 안주할때까지..
내가 알기도 하고, 모르기도한 어둠이 없을때까지
난 방황해야만해요.

이별이 기다린다는걸 모르고
내 자유로움을 당신의 사랑스러움과 바꾸었거든요.

마음은 여러번 상처를 받을수 있단걸 당신 알고 계시니.
괴로움을 위한 자리를 준비해두세요.

난 슬픔과 더불어 내 눈물, 미소, 당신 이름을 묻어버렸어요.

난 어디로 가야 할까요. 난 어디로 가야 할까요.
부르던 사랑 노래도 이젠 더 이상 남지 않았네요.

다시 한번 내 그림자속에서 배회하지요.

난 어디로 가야 할까요. 어디로 가야 할까요.
이 세상에 태어났던 날처럼 혼자가 되었어요.

다시 한번 내 그림자 속에서 배회하지요.

329 0

추천 반대(0)

페이스북 트위터 핀터레스트 구글플러스

Comments
Total0
※ 500자 이내로 작성 가능합니다. (0/500)

• ※ 로그인 후 등록 가능합니다.