음악선물

I left my heart in San Francisco ~신승훈

이희연 [littleswan] 쪽지 캡슐

2006-02-06 ㅣ No.1227

The loveliness of Paris seems somehow sadly gay

The glory that was Rome is of another day

I''''ve been terribly alone and forgotten in Manhattan

I''''m going home to my city by the Bay

I left my heart in San Francisco

High on a hill, it calls to me

To be where little cable cars

Climb halfway to the stars

The morning fog may chill the air, I don''''t care

My love waits there in San Francisco

Above the blue and windy sea

When I come home to you, San Francisco

Your golden sun will shine for me

파리의 사랑스러움은

웬일인지 슬프도록 유쾌해 보이네요.

옛 로마에 있었던 영광은

또 다른 하루이네요.

나는 지독히도 외로워서

맨하탄에 있다는 것도 잊었습니다.

나는 바닷가에 있는 내 고향으로 돌아갈겁니다.

샌프란시스코에 내 마음을 남겨 두었어요.

높은 언덕에서, 그 마음이 날 부르고 있네요.

작은 케이블카는

별들이 있는 중간쯤까지만 올라가죠.

아침 안개가 공기를 차갑게 할지라도

괜찮아요. 나는.

내 사랑이 그 곳, 샌프란시스코에서 기다리고 있거든요.

바람부는 푸른 바다 위로

나의 고향 샌프란시스코로 돌아왔을때,

당신의 금빛 태양은 날 위해 빛날 거예요.

345 0

추천 반대(0)

페이스북 트위터 핀터레스트 구글플러스

Comments
Total0
※ 500자 이내로 작성 가능합니다. (0/500)

• ※ 로그인 후 등록 가능합니다.